روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

 

ماشین کاری (Machining) به مجموعه ای از عملیات گفته می شود که تحت فرایند ماشین های قدرت مانند اره ماشین فرز، پرس مته، سنگ و … به حذف بخش هایی از قطعه برای رسیدن به هندسه مورد نظر می پردازد.

هندسه نهایی ماشین کاری شده، در قطعه کار خام اولیه محاط شده و در حین ماشین کاری از جرم قطعه کار کاسته می شود. از این رو ماشین کاری از نظر مواد خام اغلب روشی پرهزینه است. اما می تواند شکل های پیچیده ای را تولید کند که دستیابی به آن ها با عملیات ریخته گری یا شکل دهی، مشکل یا غیر ممکن خواهد بود.

به علاوه به دلیل تنوع ماشین کاری توام با یک سرمایه گذاری اولیه نسبتا کم، این فرایند مطلوب ترین روش برای تولید در حجم پایین است.

روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

ماشین کاری بخشی از فرایند تولید فات است ولی در تولید چوب، پلاستیک و سرامیک هم کاربرد دارد.
تنوع عملیات ماشین کاری موجود قابل شمارش نیست، متداول ترین عملیات ماشین کاری بر حرکت نسبی بین قطعه کار و یک ابزار برشی مبتنی است که به طور مکانیکی براده برداری می کند. این عملیات از جمله شامل تراشکاری، صفحه تراشی، صفحه تراشی دروازه ای، سوراخکاری، فرزکاری و سنگ زنی می باشد.

عملکرد این فرایندها با هندسه ابزار برشی، خواص قطعه کار و مایع خنک کن تحت تاثیر قرار می گیرد.

ارتباط متقابل بین این عوامل، تحلیل دقیق فرایند های ماشین کاری را مشکل می سازد از این رو ماشین های کنترل عددی (CNC) کاربرد وسیعی در صنعت دارند.

ماشین کاری مکانیکی

هدف بسیاری از عملیات ماشین کاری مکانیکی، ایجاد سطوح تخت یا استوانه ای است. ایجاد سطوح جدید نوعا احتیاج به حرکت نسبی بین قطعه کار و ابزار در دو جهت دارد.

توجه به این نکته که سرعت برشی نتیجه حرکت قطعه کار و پیشروی برشی ناشی از حرکت ابزار است.

در سایر عملیات ماشین کاری از ترکیبات مختلف حرکت نسبی مانند حرکت ابزار تنها یا ترکیبی از آن ها استفاده می شود. ابزار برشی می تواند تک یا چند لبه ای باشد.

روش ماشین کاری تک لبه ای

ابزارهای تک لبه ای هندسه ساده ای دارند، دارای یک لبه اصلی برشی اند که مسئولیت براده برداری را دارد که از روی پیشانی عبور کرده و یک سطح گذرا را به وجود می آورد که از روی دامنه می گذرد.

ابزارهای تک لبه ای معمولا به قلم گیر متصل شده که موقعیت لبه برشی و زاویه آن را نسبت به قطعه کار تنظیم می کند.

—————————————————————————————————————————————————————–

مهم ترین مسئله بررسی در روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون بر روش های ارائه شده فوق می باشد که متخصصین در این امر با انتخاب آگاهانه آب صابون می توانند نتیجه مطلوبی در محصولات خود داشته باشند که ما در این مقاله قصد داریم آب صابون شرکت شیمی صنعت را معرفی کنیم

روغن حلشونده فرموله شده با تکنولوژی نانو مخصوص انواع دستگاههای ماشینکاری

این محصول یقینا جزو محصولات های تکنولوژی و بی همتا میباشد. فرمولاسیون این محصول حاصل سالها مطالعه و تحقیق و توسعه و ارتباط نزدیک با صنایع ماشینکاری کشور میباشد.

این محصول تمامی مشکلات گذشته مربوط به استفاده از آب صابونهای مینرال، سنتتیک و نانو را بر طرف کرده و همچنین از لحاظ اقتصادی و زیست محیطی شرایط بسیار مطلوبی را برای مصرف کننده فراهم مینماید.  

روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

1) طول عمر روانکار:

روغن روانکار شرکت شیمی صنعت رشد سهند هیچگاه دچار فساد و بو گرفتگی نمی­شود دلیل این عدم فساد استفاده از آنتی باکتریال ها و یا افزاینده ها که عموما غیر مجاز و از لحاظ زیست محیطی غیر محاز است، نمی­باشد.

به دلیل فرمولاسیون خاص روانکار هیچ باکتری توان رشد در این محیط را ندارد. طول عمر این روانکار 1 سال برآورد شده است.

در صورتی که اکثر روانکارهای موجود در بازار طول عمر کمی دارند (کمتر از 2 ماه) و فساد و بو گرفتگی آنها بعد از مدتی مشکلات بزرگی را ایجاد میکند. در مواردی شرکتهای سازنده افزاینده هایی را به عنوان آنتی باکتریال به مصرف کننده پیشنهاد میکنند که بسیار سمی و حساسیت زا میباشد.

2) پسماند آب صابون:

یکی از مشکلاتی که صنایع مصرف کننده آب صابون با آن درگیر می­باشند پسماند تولید شده می­باشد که دفع این نوع پسماند به دلیل اینکه جز پسماندهای ویژه و مخرب محیط زیست است، بسیار پر هزینه و مشکل آفرین است. در صورتی که روانکار تولید شده در شرکت شیمی صنعت رشد سهند باعث کاهش 90% پسماندهای تولیدی در صنایع هدف می­شود.

3) عملکرد فنی روانکار

با مقایسه میدانی طول عمر ابزار ماشینکاری که مستقیما با قدرت روان کنندگی و خنک کاری آب صابون در ارتباط است، نتایج زیر حاصل شد.

با استفاده از روغن آب صابون شرکت شیمی صنعت رشد سهند در دستگاههای ماشینکاری طول عمر ابزار به دو برابر قبل افزایش پیدا کرد.

همچنین هزینه نگهداری دستگاه، به دلیل عدم رسوبات آب صابون که در روانکارهای قبلی به صورت کلوخه هایی از روغن در قسمتهای مختلف دستگاه نمود پیدا می­کرد و همچنین عدم ایجاد خوردگی و زنگ زدگی در روانکار جدید، به صورت محسوسی کاهش پیدا کرد.

4) بخارات آب صابون

میزان بخارات در روانکارها با میزان کاهش غلظت آنها بعد از شارژ اولیه اندازه گیری می­شود به صورتی که در روانکارهای موجود در بازار به صورت هفتگی نیاز به شارژ و سرریز کردن روانکار به دلیل کاهش غلظت آب صابون است.

با استفاده از روانکار شرکت شیمی صنعت رشد سهند نیاز به رفرش کردن و سرریز آب صابون به 3 ماه یکبار کاهش پیدا کرد که نشان دهنده عدم تبخیر شدن روانکار در طی فرآیند ماشینکاری می­باشد.

که این پارامتر علاوه بر کاهش هزینه ها مانع ابتلای اپراتور به بیماریهای تنفسی ناشی از استنشاق بخارات روانکار می­گردد.

5) میزان مصرف روانکار

با توجه به بررسی های انجام شده در صنایعی که از روانکار شرکت شیمی صنعت رشد سهند استفاده میکنند، مشخص شد که میزان مصرف روانکار 90% کاهش پیدا کرده است.

روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

shimisanat ماشین ,کاری ,آب ,صابون ,های ,روانکار ,ماشین کاری ,آب صابون ,روش های ,قطعه کار ,شیمی صنعتمنبع

روش های مختلف ماشین کاری و تاثیر آب صابون

روش های درست هنگام شست و شوی خودرو

همه چیز درباره ی روانکارها

چرا باید محصولات دکترواش را خریداری کنیم؟

نقش حیاتی نانو در پزشکی و نجات انسان ها

معمای پیوند کربن-کربن بعد از 120 سال پیدا شد

معرفی 5 اختراع برتر جهانی در عرصه نانو

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فروشگاه معرفی اجناس خدمات سئو emohtava تناسب اندام دانلود فیلم جدید برای تو نرم افزارهای آماده کلیپ بروز بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تشکچی هنرستان دادافرید